Певачици се недавно слошило у кући због чега је хитно пребачена у здравствену установу. Музичкој звезду су урађене неопходне контроле и установљено је да јој је проблем прави аутоимуна болест. После неколико сати Буба је пуштена на кућно лечење, где се још оправља.

- Било је баш напето. Буба је била јако малаксала. Деловала је исцрпљено. Није могла да стоји на ногама, па су јој одмах дали инфузију. Урађени су јој специјалистички прегледи и преписана одређена терапија. Лекари су сматрали да није било потребе да остане у болници, па је лечење наставила у породичном дому. Опоравак и даље траје, а уз њу је цела породица - прича наш извор близак Мирановићевој.

Буба се пре извесног времена повукла из јавног живота, не снима, не наступа, не гостује по емисијама, а и интервјуе није давала веома дуго. У последњем је отворила душу и у животној причи открила мање познате детаље из живота.

Фото: АТА имагес

 

- То није била одлука, типа, сад сам села и себи рекла: „Ја од данас нећу више да радим." Једноставно сам почела да одбијам тезге, не знам из ког разлога. Нешто ми се није допало... Било ми је - или ми је ово далеко, морам да идем аутом чак за Босну, Врњачка Бања, то ми је три сата вожње... И тако, мало-помало, престала сам да радим. Ево, сад ми стоји песма коју сам снимила пре годину и по дана код Ралета у студију, завршена, само треба да је пустим и још увек стоји у компјутеру, мрднула прстом нисам. Немам одговор зашто. Опет размишљам, сад ћу ја то да избацим, па морам да идем да гостујем по емисијама, да причам нешто... То је оно кад се човек улењи, па размишљам: „Шта ће ми све то кад нећу да тезгарим"... Увек налазим некакве изговоре. Али ко зна, можда се вратим.

Певачица је недавно постала и бака по друго пут. Њен син је доби ћерку и у кругу породице су обележили овај срећан догађај. Новинари су покушали да ступе у контакт са Мирановићевом, али она није одговарала на позиве.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: