Хороскоп открива да ће Бик, Водолија и Рибе бити ти на које ће млад Месец најжешће "ударити". Овде притом не мислимо о нужно добрим или нужно лођим догађајима, једноставно вас чека интезиван, буран период пун којекаквих дешавања.

Могуће је да ћете се суочити са прошлим траумама и патњом из бивших љубавних односа, али то је велика шанса да их се коначно ослободите! После фазе младог Месеца, односно на преласку у фазу пуног Месеца, 24. на 25. март следи помрачење Месеца, а и ова енергија имаће свој утицај на поменуте знакове.

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

Припремите се за промене, Бикови! Ово је време када ћете променити своје устаљене мисаоне обрасце и када ћете променити фокус, те развити нове ставове који ће вас брже одвести до напретка. Посветите се личној трансформацији, било великој или малој, јер ће вас она мотивисати да појурите за својим сновима у наредном периоду.

На самом почетку период, односно око 9. или 10. марта чућете веома добре вести, толико добре да ћете посумњати да су истините! Такође, имате појачану потребу да замишљате велике ствари за будућност - и уживајте у томе. Спремни сте за манифестацију, па ударите темеље сну који сте спремни да остварите.

Сингл Бикови могли би да упознају занимљиву особу преко пријатеља или друштвених мрежа! Генерално, ово је време када ће доћи до важних познанстава и уздизања неких односа, било романтичних, било неког другог типа.

ВОДОЛИЈА

Немојте схватати ствари превише лично у наредним данима. Могуће је да ћете осетити притисак туђих, али и сопствених очекивања. Двоумићете се између унутрашње жеље за слободом и потребе за сигурношћу.

Од 9. марта осетићете порив да свој живот обогатите акцијом: можда ћете пожелети да упишете неки курс, стекнете нову вештину или проведете више времена са пријатељима. Пратиће вас добра срећа и када је реч о пословним преговорима, тако да се не плашите да се борите за своју вредност.

Немојте се изненадити ако дође до свађа и напетости са партнерима или члановима породице. Ипак, дајте све од себе да добро размислите пре него што кренете у напад. Чувајте се прекомерне потрошње, а могуће је да ће вас сачекати и неки неочекивани трошкови.

Фото: Профимедиа

 

 

РИБЕ

Можда се тренутно осећате полетно и као главни лик, али ускоро вас очекују важне животне лекције. Немојте трошити енергију безразложно и размислите кога пуштате у свој живот и у своје планове. Чека вас период у коме ће бити неопходно да имате дисциплину и стрпљење, а ако осетите као да вас млад Месе уназађује, сетите се ће вам сва искуства на крају помоћи да брже напредујете ка бољитку.

Иако ће период бити изазован и емотиван, а услед тога и тежак, обрадоваће вас информација да Венера улази 11. марта у ваш знак и доноси вам енергију лакоће, те да ће вас обрадовати срећним приликама. Могуће је да ћете скренути пажњу на себе, а људи ће бити заинтересовани за ваш изглед, идеје, мишљења! Још једна добра ствар која је пред вама јесте узбудљива пословна прилика или продужење неког уговор/пројекта/споразума/сарадње који су вам важни.

Период можете искористити и да научите нешто ново или одбаците стару штетну навику. Обавезно порадите и на самопоуздању! Мудро бирајте речи у наредним данима, може доћи до интезивних препирки у којима би непромишљено откривање неких тајни могло да доведе до великих проблема. Чувајте се погубних навика.

БОНУС ВИДЕО: