Како је била члан стручног жирија на "Беовизији 2024", и како се страсти од финала не смирују, Марија је признала да су сви гласали фер и поштено.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Тог дана сам гласала у три поподне, рекла сам себи да сам своју мисију завршила и да сада могу да навијам. Гласали смо фер и поштено, срцем, и за кандидаткињу која за такву публику и сцену у Малмеу има највише среће. Ко год да је отишао, моју подршку би имао. Сваки кандидат када је одабран од стране свог народа, мора да оде са лепом енергијом, апсолутно поздрављен. Видим након разговора са челницима РТС да имају доста проблема приликом одабира жирија који управо гласају тако у договору. Могу бити председник или члан жирија заувек, и гласаћу разумно - рекла је Марија.

Марија истиче да би радо попила кафу са Бресквицом.

- Све је лепо рекла, поздрав за њу. Апсолутно да бих попила кафу са њом. Бресквица је талентована девојка, карте су напросто ове године пале тако. Видела сам и да је рекла да не жели више да се такмичи, мислим да је то погрешно и треба опет да покуша јер ПЗЕ треба младе талентоване људе - рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

 

- Трудим се да се мој суверенитет и интегритет неке страшне и опасне особе не наруши, међутим кажу људи да сам постала лудница емотивна, што одувек јесам била, а живот ме је скројио тако да то превише не показујем. План је да се вратим у Београд због снимања “Звезда Гранда” и онда настављамо са концертима. Врло вероватно да ће се турнеја завршити у Београду. Верица је та која је стално са Мариом и не могу да је истерам из куће. Најлуђа баба на свету која постоји - рекла је Марија.

БОНУС ВИДЕО: