Млада звезда је победила песмом "Рамонда", а конкуренција јој је била Бресквица са песмом "Гнездо орлово". 

Иако је перфектно отпевала песму, о Теја Дори се мало тога зна. С тога су њене комшије откриле каква је она: 

- Пратили смо Беовизију и одушевили смо се када смо видели нашу Теодору. Нисам имала појма да је позната. Гласали смо за њу у финалу и стварно смо били пресрећни када је победила - рекла је једна комшиница и додала:

- Како сте је доживели на телевизији, како је реаговала када су је прогласили победницом, таква је и овако, у стварном свету. Потпуно непосредна и на неки начин повучена. Мислим да ни она себе не доживљава као познату личност, зато се на неки начин и “крила”. Потпуно је неупадљива, али њена музика није - рекла је комшиница, док је слично мишљење имао и младић који живи у близини певачице:

Један момак је истакао да подржава њен рад и да му је драго што све више људи зна за њу: 

- Пошто смо негде блиски генерацијски, упознат сам са њеним радом, али више због других. Девојка ствара музику, ужива у томе и не тражи својих пет минута у медијима. Ипак, сада ми је драго што све више људи зна за њу јер је веома талентована. 

Гласао је у финалу, а био је убеђен да ће Бресквица победити: 

- Наравно да је добила мој глас, није било друге опције. Био сам убеђен да ће Бресквица победити, због армије фанова, али срећа да су Тејин таленат препознали чланови жирија. Марија је цар. 

Једна бака је рекла да је Теодора мало чудна: 

- Девојчица је мало чудна, не прича пуно, али увек се јави и веома је пријатна. Вероватно су сви уметници тако мало мислима негде другде. Знајући јој мајку, не сумњам да је добро дете. Јасна је дивна жена, али има потпуно другу енергију, доста је комуникативна и енергична - прича старија госпођа и додаје:

- Било јој је тешко када је послала Теодору у Америку, сећам се тог периода... Није лако имати једно дете и да тако млада оде у бели свет.

Комшије познају мајку, али не оца који је живео у иностранству: 

- Не памтим њеног оца... Откада их знам, њих две су саме овде. Човек је ваљда радио у иностранству, па је Теодора тамо проводила време са њим - рекли су најближи суседи за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: