- Прво, нећу никоме ништа да браним, треба да се протестује - рекла је јасно Бресквица.

Иако су поделиле Србију својом уметношћу, младе музичке звезде Теја Дора и Бресквица настављају кампању промовисања својих песама. Оне су отворено проговориле и о свом односу.

Теја Дора је рекла да са Бресквицом има скроз коректан однос.

Фото: АТА имагес

 

- Апсолутно смо се подржавале током такмичења, помагале смо се међусобно, давале савете, чак смо и питале једна другу око појединих техничких ствари. У сваком случају, и даље се подржавамо - рекла је Теyа Дора.

Потом је Анђела Игњатовић коментарисала наводе да нема ничега лошег између њих две.

- Не знам зашто јавност има такву слику, ми смо се подржавале од самог почетка, то су наши фанови који се поделе, то тако функционише, али сматрам да је очиглендо колико се подржавамо и готивимо - рекла је Бресквица.

Фото: АТА имагес

 

Теyа Дора је одгонетнула како реагује на негативне коментаре:

- Стварно се не бавим негативним коментарима, а немам обичај да читам коментаре на Јутјубу. Ослањам се на поруке на Инстраграму, а тамо сам прочитала само прелепе поруке и знакове подршке.

Бресквица је такође рекла да се не осврће на негативне коментаре:

Фото: РТС Принтскрин, Јутјуб принтскрин/ RTV Pink Official

 

- Од почетка моје каријере, када год објавим или кажем нешто, појаве се људи који ме подржавају, као и они који ме не подржавају. То ми није ништа страно.

У суботу ће присталице обе певачице изнети своје захтеве испред зграде РТС-а, први ће доћи да траже промену резултата, док ће други вероватно да бране резултате. Надамо се да ће се све завршити како је и почело - песмом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: