Поводом Међународног дана жена, Новак Ђоковић, решио је да на оргиналан начин обрадује своју супругу.

Баш када се нашао на свом терену, Ноле, је пришао камери и послао сочан пољубац, а у опису снимка таговао је своју супругу, која је верујемо била одушевљена овим гестом.

Подсетимо, Јелена и Новак Ђоковић важе за један од најскладнијих парова који у својој љувави уживају и после више од девет година брака.

Јелена је признала колико је подршка важна и открила је колико се слаже са тим да иза сваког успешног мушкарца стоји успешна жена, а иза сваке успешне жене она сама.

Фото: В.Данилов/Тањуг/Д.Миловановић/П.Милошевић

 

 

- Не знам шта је дефиниција успеха. Неко ће рећи године колико су заједно, али сложићете се да има људи који су јако дуго у браку, а несрећни. Не могу да тврдим да смо ми пример успешног брака. Ми смо још увек млади људи који се мењају. Пред нама је свашта нешто. Ја сам задовољна што у њему имам пријатеља и што он у мени има пријатеља. Ако останемо пријатељи до краја живота то ће за мене бити успех. А партнери или шта год, то је нешто што је емоција која је изражена и јака и експлозивна и може свашта да се деси у процесу и не желим да се обећавам на тај начин, као успешан брак да то подразумева. Не постоји формула успеха и, молим вас, немојте нас стављати у ту категорију - рекла је Јелена Ђоковић за "Градска РТВ Подгорица".

БОНУС ВИДЕО: