Леин отац је чувени београдски фризер, Предраг Пеђа Ранковић који је иначе стриц Анђела Ранковића, познатог задругара. 

Једном приликом је дошао код братанца у посету "Задруге" током прве сезоне, као члан Анђелове породице, тада је упознао певачицу Теодору Џехверовић, Анђелову девојку у то време и могућу снајку породице Ранковић.

Нажалост, Теодорина и Анђелова љубав се прекинула, а певачица је упловила у везу са кошаркашем Нином Челебићем, са којим је такође недавно раскинула, а сада је поново у срећној вези, такође са кошаркашем.

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задрруга Оффицал

 

 

Јасна Миленковић Јами је желела да се уда за фризера, али нажалост судбина је имала другачији план. 

Подсетимо, Леа је студент на Факултету за међународну политику и безбедност на коме ређа чисте десетке, чиме њена мајка често зна да се похвали на мрежама и за разлику од маме, Леа не жели да се бави јавним послом.

– Она је у потпуно другим водама, иако сјајно пева. Ја је наговарам, можда се и деси да сними једну песму. Она се одлучила за политику и безбедност и врло је активна у том пољу, али је моја највећа подршка, као што сам и ја њена – рекла је Јами недавно за "Гранд".

– Десет десетки! Препаметна, прелепа и преамбициозна млада Београђанка, власница знања четири светска језика, будућност српске дипломатије. Браво, љубави – написала је једном приликом певачица на свом Инстаграму и тиме ставила до знања колико је поносна на своју мезимицу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: