Иако редовно и говори и пише о свом животу, оно што многи не знају је чињеница да се Ведрана удавала два пута.

Први брак јој је трајао дуже од 14 године и у њему је добила двоје деце, ћерку Асју и сина Славена.

Ведрана није крила да је током брака трпела злостављање, а једном приликом је и говорила о томе.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Први мушкарац који је испуњавао естетске критеријуме, рамена толика, бокови оволики, коса таква, осмех очаравајући, очи такве, е, ти си тај. Сигнале друге нисам желела да видим. Мој први муж је био мој тата, само у другом облику и много гори, много перфиднији, много лукавији. Један дан пљуска, други букет цвећа, сигурни психопата. Била сам збуњена као и све злостављане жене, јер данас те пребије, а сутра ти донесе букет цвећа и каже ти: "Немој ме провоцирати, па ће бити све у реду" - испричала је она својевремено.

Још док је била у браку упознала је млађег адвоката и са њим имала аферу, након чега се развела. Како је касније објаснила, у том браку никада није била срећна.

Њен други супруг је осам година млађи адвокат Србин Љубиша Драгељевић, са којим је и данас у складном браку и живе у Ријеци.

 

 

- Љубиша ме је научио толеранцији. Променио ме набоље. А моја деца су много образованија од мене. Славен је прочитао хиљаде књига, а Асја говори четири језика, али ја сам им лош ђак. Немам више времена за учење. Међутим, деца су ми својим рођењем показала да постоји безусловна љубав. Без обзира на то шта они учине, ја бих стала уз њих. Не, наравно, иза поступка, али сигурно иза њих - рекла је Рудан својевремено.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: