Lein otac je čuveni beogradski frizer, Predrag Peđa Ranković koji je inače stric Anđela Rankovića, poznatog zadrugara. 

Jednom prilikom je došao kod bratanca u posetu "Zadruge" tokom prve sezone, kao član Anđelove porodice, tada je upoznao pevačicu Teodoru DŽehverović, Anđelovu devojku u to vreme i moguću snajku porodice Ranković.

Nažalost, Teodorina i Anđelova ljubav se prekinula, a pevačica je uplovila u vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, sa kojim je takođe nedavno raskinula, a sada je ponovo u srećnoj vezi, takođe sa košarkašem.

 

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadrruga Offical

 

 

Jasna Milenković Jami je želela da se uda za frizera, ali nažalost sudbina je imala drugačiji plan. 

Podsetimo, Lea je student na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost na kome ređa čiste desetke, čime njena majka često zna da se pohvali na mrežama i za razliku od mame, Lea ne želi da se bavi javnim poslom.

– Ona je u potpuno drugim vodama, iako sjajno peva. Ja je nagovaram, možda se i desi da snimi jednu pesmu. Ona se odlučila za politiku i bezbednost i vrlo je aktivna u tom polju, ali je moja najveća podrška, kao što sam i ja njena – rekla je Jami nedavno za "Grand".

– Deset desetki! Prepametna, prelepa i preambiciozna mlada Beograđanka, vlasnica znanja četiri svetska jezika, budućnost srpske diplomatije. Bravo, ljubavi – napisala je jednom prilikom pevačica na svom Instagramu i time stavila do znanja koliko je ponosna na svoju mezimicu.

(Blic)

BONUS VIDEO: