Снежана је задржана у притвору на 48 сати, а међу популарним који су имали контакт са њом је и водитељка и модна влогерка Рушка Јакић.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, 2014. године она је поделила низ фотографија са Рушком, која је сада за медије открила да не познаје дотичну, као и да се не сећа сусрета са њом, па претпоставила да је у питању само један од фанова који јој свакодневно траже да се фотографишу.

 

- Не познајем ни њу и господина са фотографије. Чак ми нису ни ликом познати. Судећи по мојој фризури, ова фотографија је настала пре много година, пошто већ дуго не носим тако зализану косу. Мени на дневном нивоу прилази много људи да се фотографишу са мном, могуће је да је и код ње то био случај. Овај амбијент ми личи на неки кафић или пријем на ком сам била - рекла је Рушка, па додала:

- Имам два кафића у којима свакодневно седим и увек ми неко тражи да се фотографишемо, верујем да је тако било и са њима, заиста се не сећам ко је госпођа - тврдила је Рушка, па се пожалила.

- Мени се мало-мало дешавају глупости тог типа да неко монтира фотографије са мном, прави профиле на друштвеним мрежама где се представљају као ја и слично. Ћерка ми константно говори да све то пријавим полицији, али ја немам живаца да се бакћем са тим - закључила је она за "Блиц".

(Ало)