Певач Немања Вуковић настрадао је пре годину дана у вечерњим сатима код Добановачке петље. Дванаест болних месеци прошло је за његове најближе од када је имао саобраћајну несрећу, а потом изашао из возил, након чега је на њега налетео аутобус.

Он је после саобраћајке био свестан, а на лицу места се нашао очевидац, који га је питао како се осећа, на шта је Немања рекао да је добро. Потом је потрчао, покушао да пређе ауто-пут и прегазио га је аутобус.

Вуковић је сахрањен у Фочи, одакле је и родом. На сахрану су дошли и његови пријатељи из Србије, где је Немања последњих година наступао.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nemanjavukovicc

 

 

Учествовао је у такмичењу "Звезде Гранда", где је био запажен, а последњу свирку имао је са колегиницом Гогом Гачић.

Немањин пријатељ и сарадник Александар Стевић описао је како је изгледао певачев дан када је погиунуо.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nemanjavukovicc

 

 

- Дописивали смо се да се видимо после свирке у Ковину. Написао ми је да је нешто у гужви и да се чујемо касније. На томе је остало. Видео сам да ми не одговара на последњу поруку, звао сам га више пута и ето... Имали смо разне планове, али џаба сад... Не могу још да прихватим да га нема. О његовој несрећи и погибији знам само онолико колико сам чуо из медија, нису ми познати детаљи. Није ми рекао где иде, нити ја знам зашто се он и нашао на том ауто-путу - испричао је тада Александар за Курир.

Иза Немање су остали родитељи и два брата, а имао је и девојку, која у моменту када је примила вести, није могла да дође себи. Вуковић је имао само 22. године.

БОНУС ВИДЕО: