Десингерица је дао своје мишљење о победници Теyа Дори, али и одговорио на бројна питања да ли би се он пријавио за такмичење.

- Већ три дана ме људи непрестано питају за Евровизију. Не знам да ли бих се пријавио за то, зато што мислим да те ствари треба публика да одлучи, не жири. Кад буде публика одлучивала, онда ћу се пријавити. И кад будем имао времена, нормално, за сада не - рекао је Десингерица.

- У принципу, ја се не мешам, нити пратим то, али ми много порука стиже и онда рекох, 'ајде, да причамо о томе. Мислим да, то као представља нашу државу... Ако представља НАШУ државу, онда наша држава и људи који живе у њој треба да кажу шта да нас представља, а испада да се тамо представља жири, а не држава. Не знам тачно, нисам испратио, али само видео неке полемике и онда кад размислиш, ти идеш да представљаш у ствари тих пар особа које су у жирију, а не државу - навео је Деспић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Desingerica

 

Он о победничкој нумери и певачици Теyа Дори има лепо мишљење.

- Што не значи да песма која иде на Евровизију није добра, фул је све, него само износим свој став. Кад бих се пријавио, пријавио бих се само ако је поштено, јер бих прсо кад не би било поштено. Направио бих скандал, сигурно бих разбио неку чашу или бих плакао. С тим што ја сад причам неке ствари, а не знам ни правила. Али опет, нема шта ту било ко да тражи да каже као јединка, то причају људи - испричао је Десингерица на Инстаграму.

Подсетимо, Деспић је медијма постао занимљив од како су на наступу у Црној Гори пред публиком симулирали односе и показивали средњи прст, да би недуго након тога, јавност шокирано гледала снимак док Дисагнерица једну девојку из публике удара патиком по глави.

БОНУС ВИДЕО: