Бранислав Лечић је тужио Анђелу због тога што је одбила улогу са њим у "Радио Милеви" и тиме мју повредила углед и част. Од ње потражује 300.000 динара, 

На прво рочиште су дошле Анђелине бројне колеге да је подрже: 

- Браво, само се смеј!

У Први основни суд дошло је више од 10 Анђелиних колега - Мирјана Карановић, Милена Радуловић, Анђелка Прпић, Нина Јанковић, Ива Илинчић, Маша Дакић, Миона Марковић, Ђорђе Стојковић...

Фото: Д. Миловановић

 

Разлог за ово је био непријатан догађај из прошлости који је глумица доживела: 

- Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији „Радио Милева“. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале - рекла је кратко Анђела, не желећи да говори о детаљима "непријатног искуства из прошлости".

- Тужили су је моји адвокати зато што је то питање ускраћивања права на рад, то апсолутно нема нико право да ради и то је законски прекршај. Детаље око тужбе не знам, то адвокати ради, али она је учинила нешто што је ван закона. Она нема право да неком ускраћује право на рад. Дан пред снимање ми је јављено да се неће снимати серија, а то се све десило њеном реакцијом. Адвокати ми кажу да то није дозвољено и да су због тога реаговали и да ће у буће реаговати на сваку врсту таквог понашања - рекао је тим поводом Бранислав Лечић.

Фото: АТА имагес

 

- Не знам на какву непријатну ситуацију Анђела мисли из прошлости. Ми смо се видели само једанпут у животу. Било је то пре девет или десет година. То је био први и једини пут. Хтео сам да радим једну представу и једну од улога сам хтео да наменим њој. Имали смо разговор лице у лице у којем сам процењивао да ли је спремна и способна за улогу коју сам јој наменио - рекао је.

- То је била редитељска провера, један опуштен разговор, нормалан, без икаквих с*ксуалних асоцијација, илузије или било чега што би асоцирало на с*ксуално. Нити сам је додиривао, нити је она мене додиривала - тврди Бранислав.

(Србија данас) 

БОНУС ВИДЕО: