Љубавни живот Раде Манојловић интригира јавност, а пре неколико дана су се појавиле фотографије певачице и мушкарца за којег се тврдило да јој је дечко.

Иако је певачица рекла да је то у ствари њен возач и пријатељ, многи у ове наводе нису поверовали, што је Манојловићеву разбеснело.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нећу више коментарисати ову тему, тако да ако ћете ме чекати на аеродрому џаба чекате. Више ништа не признајем нити демантујем, нити објашњавам. Није ничија ствар да ли и кога имам у животу. Стварно сам била више него предобра и искрена свих ових година што мислим да ми се баш није исплатило. Лепо сам рекла, када буде свадба знаћете. Мислим да је то поштено - написала је Рада на свом Инстаграм налогу.

Подсетимо, Рада је недавно проговорила о свом љубавном статусу, а тада је рекла како јој мушкарци не прилазе.

- Не знам да ли се плаше, али нико ми не прилази (смех). Нико ми не прилази зато што сам доста одбојна, само сам насмејана пред тобом и пред камерама. Овако сам врло неприступачна и нисам заинтересована. Заиста сам само насмејана и фина пред новинарима и седмом силом, док уживо не одајем тај осећај и тај вајб да неко може да ми приђе да ме „стартује“. Нисам заинтересована и то се некако види, мислим два метра око мене (смех) – испричала је Рада у разговору за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: