Он је, како тврде домаћи медији, Влада је након њеног раскида са Харисом признао своја осећања, а онда био упоран у жељи да освоји Раду.

Фото: АТА имагес

 

- Рада и Влада се познају неколико година. Тај дечко није познат јавности и она га је успешно крила док их није снимила камера "Папарацо лова". Јесте он одавно заљубљен у њу. Заправо, одлепио је за певачицом, али је то као џентлмен држао у себи и није хтео да се меша у њен однос с бившим дечком. Увек се трудио да професионално обави свој посао, да она безбедно стигне на тезге, где ју је возио, али је у себи чувао емоцију. Када се њен емотивни живот с Харисом дефинитивно завршио, њих двоје су се мало-помало зближили и ван, да кажем, посла. Најпре су постали пријатељи, а онда су се и с њене стране родиле симпатије - рекао је извор и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Не жели да прича о својим емоцијама, нити да износи детаље с ким се забавља. Тај део приватног живота жели убудуће да сачува само за себе. Лепо јој је с новим дечком, уживају, виђају се и делује да је озбиљна веза у питању - завршава извор за "Курир".

- Влада је првенствено мој много добар пријатељ, а онда и сарадник дуже од три године. Тренутно немам дечка, али немам ни времена за љубав јер се бавим својим послом и завршавам албум који сам обећала фановима. Све је при крају и ускоро ће све бити објављено, тако да за дечка у овом тренутку никако немам времена ни планова - рекла је Рада недавно за "Скандал".

(Курир/Ало)