Глумица Анђела Јовановић одбила је да дели кадар са старијим колегом Браниславом Лечићем, чији адвокати су против ње, због повреде угледа и части, поднели тужбу.

Глумица Анђела Јовановић одбила је да дели кадар у серији "Радио Милева" са старијим колегом Браниславом Лечићем, а како је у свом саопштењу навела, разлог за то је "непријатан догађај из прошлости".

Фото: АТА имагес

 

 

Бранислав Лечић је требало да глуми човека који је лажно оптужен за сексуално узнемиравање, а продуценти популарне серије су, с обзиром на то да је Анђела одбила да са Лечићем дели кадар, били принуђени да нађу замену.

Фото: АТА имагес

 

 

- Анђела глуми у серији од почетка и продукција је уважила њену молбу када је рекла да не жели да јој партнер буде Лечић - каже извор упознат са приликама на снимању. Како открива, Лечића је заменио једнако популаран глумац Ирфан Менсур, а спорне сцене су већ и снимљене и емитоване, пише Блиц.

Фото: РТС принтскрин

 

 

У поменутим сценама у "Радио Милеви", Јовановићева игра сцену у којој лажно сведочи против Менсура, који тумачи лик директора школе пред пензијом.

Фото: РТС принтскрин

 

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: