Она је, како је тврдила у изјавама, претрпела физичко насиље од бившег мужа Милана Весковића.

Фото: Јутјуб принтскрин/N1

 

 

Наиме, Јелена се 2013. године удала Милана, венчање је организовано у Краљеву, а затим је свадбена журка уприличена у Београду уз присуство многих Јелениних колега. Јеленин супруг Милан 2016. године добио је посао у Румунији, због чега се породица одселила тамо, а касније и у Берлин.

Јелена тада није ни сутила какав епилог је чека.

- Већ десет месеци живим сама у Берлину са мојих четворо деце. Нажалост, наша *бајка* завршила се позивом полицији, која је морала децу и мене да заштити од мог мужа – због породичног насиља и насиља над децом. Од тада се борим да себи и својој деци обезбедим нови живот, у миру, љубави и без насиља и стресова. Није лако, али борим се за децу и због тога ми ништа није тешко - рекла је глумица тада.

Иначе, она је пре немилих догађаја, о бившем мужу причала са пуно љубави.

 

 

- Тешко ми је да то опишем речима, али када остварите заједнички сан, када једно другом испуните највеће жеље у животу, онда је то више од љубави. То је веза која одише чврстином и делује нераскидиво. Надам се да ме живот неће демантовати. Заједно смо створили нешто чудесно, а то је нови живот, и просто ми је незамисливо да веза после тако нечег може да пукне - прокоментарисала је Јелена за "Хелло" 2015 године.

Иначе, Јелена Хелц Весковић је чланица Народног позоришта у Београду, а широј јавности је била позната по телевизијским емисијама "Граница" и "Кућа снова".

 

 

Данас ради као водитељка на једној телевизији, а многи коментаришу да никад боље није изгледала.

БОНУС ВИДЕО: