Елма Елфић Зукорлић је друга супруга Муамера Зукорлића, муфтије у Србији с којим је у легитимном браку добила четворо деце. Веома је активна на друштвеним мрежама, где редовно додаје фотографије како из пословног, тако и из приватног живота.

Њене фотографије инспирација су многим женама, које коментаришу да изгледа као дама са високим стилом. Наиме, Елмине модне комбинације често наилазе на позитивне коментаре, а спој су традиционалног и модерног.

 

 

Елма је рођена 1980. године у Новом Пазару, а потиче из угледне и богате "хас пазарске" породице.

Основну и средњу школу завршила је у родном граду. Дипломирала је 2007. на Факултету за трговину и банкарство БК Универзитета. Мастер студије и докторат је завршила на Интернационалном универзитету у Новом Пазару, чији је оснивач њен покојни супруг. Наводно су се ту и упознали, а љубав се одмах родила.

Она је такође и власница књиговодствене и консалтинг агенције "Елмаx гроуп", професорка на Интернационалном универзитету у Новом Пазару, дректорка хуманитарне "Муфтy фондације", председница Управног одбора вртића "Реуда". Од прошле године је и помоћница министра просвете.

 

 

У интервјуу за Базар одговарала је на разна питања у вези са модом и браком, а ево шта рекла шта је оно што не сме да носи.

 

 

"Муслиманка може да прати моду све док она не урушава основне шеријатске принципе одевања, а то је да одећа није прозирна и тесна. Ја волим моду, али је не пратим слепо. Изградила сам свој стил и трендове пратим искључиво у оној мери у којој сматрам да мени то пристаје. Цханел и Диор имају линије које јако волим, тим пре што одликују укус моје мајке, тако да сам уз ове брендове расла и имам неке њихове комаде. Али веома ценим и домаће дизајнере и често купујем њихове моделе. Међу њима су Верица Ракочевић, Сузана Перић, Игор Тодоровић и Сеџда Зукорлић.