Сумња се да су се две младе особе око 22 сата попеле на врх солитера и заједно скочиле у смрт, а станари зграда кажу да су сви јако потресени.

- Чула се нека галама и лифт неких пола сата није радио у том периоду. Нисмо знали шта се дешавала, али смо убрзо схватили када смо чули ротације полиције и Хитне помоћи. Неко од комшија у дворишту, са друге стране зграде, видео је тела младића и девојке и кад се прибрао након шока позвао је полицију - каже један од станара вишеспратнице и додаје:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Сви смо се скупили. Призор је био језив, лежали су онако једно до другог у локви крви... Полиција је обезбедила део дворишта где су пали. Они највероватније нису из наше зграде јер да јесу не би морали да разбију цео део стаклених врата како би изашли на кров, јер станари имају кључ. Наша зграда има 16 спратова, али је један станар од вешераја на 17 спрату направио стан тако да ту се налази и тај кров.

Како су потом навели, неке комшије полиција је већ испитивала о трагедији, а неки ће тек давати изјаве. Видео-надзор нема на згради, како тврде станари, али суседне зграде имају, па није искључено да ће оне помоћи инспекторима у даљој истрази.

Тела младића и девојке послати су на Институт за судску медицину, где ће се обавити обдукција, а како сазнајемо, на телима нема трагова насиља који би указали да се у овом случају ради о злочину.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: