Tara se nedavno vratila na posao, a započela je i novi projekat, odnosno, rijaliti format koji prati njen i život njene porodice.

Simova redovno snima sadržaj za svoj rijaliti, gde prikazuje svakodnevne stvari i događaje u kojima učestvuju njeni najbliži, a poslednjim snimkom koji je juče objavila je izazvala brojne komentare. 

Kako je otkrila, Tara se poslednjih meseci psihički oseća loše, pre svega zbog brojnih obaveza koje ima oko bebe, i manjka sna. Ona je sa gledaocima podelila informacije da je već desetak dana bolesna, te da je dobila antibiotsku terapiju, a kako je bila preumorna od svega, odlučila je da posle skoro dve nedelje izađe iz kuće.

Foto: TV Hajp printskrin

 

Tara se snimala u druženju sa drugaricom, i tom prilikom je otkrila zbog čega se psihički ne oseća dobro. 

- Imala sam probleme sa zubima, u međuvremenu sam dobila i bronhitis, koji mi je preneo Nikolaj. Malo sam se kao oraspoložila danas, inače sam bila u akutnoj depresiji danima, prolazim kroz neki mračniji period, i to je valjda ovaj što se kaže "zadnji izdisaj pred proleće". Pun je mesec... - primetila je Tara, a onda se drugarica nadovezala i "razjasnila" njeno stanje. 

Foto: TV Hajp printskrin

 

- Sinoć je bio baš pun mesec, niko ne spava - rekla je ona. 

- A zato se ja svađam sa Danilom... - dodala je Tara.

Potom je Simova objasnila da često razmišljama o ženama i devojkama koje su samohrane majke, te im pružila podršku, a ova razmiljanja su navela njene fanove da posumnjaju da je njen raskid sa Danilom na pomolu, po drugi put. 

Ipak, Tara je snimak završila u dobrom raspoloženju, a o raskidu nema ni govora, bar ne za sada, osim što se na svog partnera požalila da joj ne pomaže dovoljno oko deteta.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: