Бивши ријалити на свом Јутуб каналу готово свакодневно прича о својим плановима и вери:

- Ускоро нам долази - Рамазан, најлепши и најбољи месец. Да видите какав је уопште Рамазан у Србији у смислу где није толико заступљено, да нема ни џамија, нити имаш толико верника, показаћу вам како окружење реагује на то - кренуо је Дејан са излагањем.

Драгојевић је причао о посту, а рекао је и да му је жао што ове године неће ићи у Саудијску Арабију, али да планира да сагради мини џамију у свом дворишту, где ће се молити.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dejan Dragojevic

 

- Биће дугих 30, 29 дана поста, сваке године сам постио, постићу и ове, само ми је жао што ове године нећу моћи да идем у Саудијску Арабију, а јако бих волео да идем, али ето, ако бог да идуће године идем. Мислио сам да саградим мини џамију у дворишту, да направим себи ту да имам где да се молим, да клањам, али отом-потом. То ми је малопре прошло кроз главу док се припремам за Рамазан - објаснио је Дејан.

Драгојевић је открио и своје планове за будућност:

- Показаћу вам кад будем чистио собу, кад будем све наместио, треба да купим Куран, обећао сам неким особама, њих је срамота и не знају где то да узму, па ћу ја, јер они још нису толико у томе. Биће прикупљање пара за једног момка, да му се пошаље, има и једна девојка која јако тешко живи, самохрана мајка, треба и њој да се помогне, тако да то ће бити дани када ћу вам се јавити ако хоћете да учествујете у добрим делима. Договараћемо се на групи, ако хоћете, шта да правимо за ифтар, кога да зовем у госте за време ифтара - казао је Драгојевић у обраћању.

БОНУС ВИДЕО: