Ћерка Саше Поповића сама је одабрала занимање, а о томе је јавно говорила њена мајка, Сузана.

- Александра је креативна девојка и има немирне прсте. Студирала је чак два факултета, али је оба напустила јер се једноставно тражила и можда се још увек тражи.

Ипак, пошто не воли да дангуби, а жели и да сама зарађује новац, она је завршила курс за данас јако популарну надоградњу ноктију, па је гел-техником почела да сређује нокте.

Фото: АТА имагес

 

Њена прва муштерија и модел је била управо њена мајка Сузана, али ово јој иде јако добро па је решила да прошири овај бизнис за који, наравно, има неопходан почетни капитал - рекао је својевремено извор за медије, а наводе је потврдила и Сузана, гостујући у емисији "Милизам":

- Ни мој син из првог брака, ни моја и Сашина ћерка не воле јавност и никако их не можете видети у медијама. Наша ћерка је до сада променила два факултета. Не зна ни она чиме жели да се бави, па се тражи.

- Ту неодлучност је наследила на мене и ја сам прво уписала економску школу, па прешла у трговачку, јер ме економија није занимала. Код ње се то још није искристалисало, али неће да буде јавна личност.

- Моја деца су се тако родила и то су нам наметнули. Рекли су нам „ако ви морате да будете јавне личности“ ми не морамо - испричала је Сузана па потврдила да је ћерка Саше Поповића занимање, макар привремено одабрала:

Фото: АТА имагес

 

- Александра је недавно завршила курс за нокте, маникир и морам да се похвалим да мени ради нокте. Не пева, ниједно од њих није повукло таленат на мене. Пева Александра у купатилу за своју душу. Уметничка је душа и има нешто у тим прстићима, па ћемо видети да ли ће се завршити на тим ноктима или ће ићи даље.

Иако се на професионалном плану још увек тражи, Александра је право одушевљење када су васпитање и зрелост у питану, јер иако њени родитељи имају милионе, она жели да новац сама зарађује.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: