Туча се наставила и у болничким ходницима.

Како преносе медији, након пуцњаве виђен је младић како храмље, а туча се у два обрачуна касније наставила и испред самог локала. Повређени су брзом интервенцијом, возилом хитне помоћи превезени у болницу, а убрзо је на лице места стигла и полиција.

Полиција је потврдила за медије да су рањена двојица младића, један у пределу бутине, а други у ножни прст. У накнадном саопштењу, Радовић је данас навео да су ватреним оружјем синоћ рањена лица са иницијалима А. С. (28) - рањен у пределу бутине и М. Н. (26) - у ножни прст.

''Obojica su zbrinuta u KBC-u Kosovska Mitrovica na odeljenju Ortopedije i u stabilnom su stanju'', открио је Радовић и додао да осим њих, и П. Л. има повреде ноге задобијене у тучи.

''Zbog toga je pozvano pojačanje službenika policije, jer su sva lica koja su pravila nerede u bolnici bila u alkoholisanom stanju. Uspeli su da to brzo srede, i priveli su pet lica, od kojih su četiri muškarca i jedna devojka'', прецизирао је поручник и додао да се ради о Ј.Н. (22), Л.У. (22), Б.Р. (26) и Б.С (27), али и девојци А.И. (27).

(Коссев)