Tuča se nastavila i u bolničkim hodnicima.

Kako prenose mediji, nakon pucnjave viđen je mladić kako hramlje, a tuča se u dva obračuna kasnije nastavila i ispred samog lokala. Povređeni su brzom intervencijom, vozilom hitne pomoći prevezeni u bolnicu, a ubrzo je na lice mesta stigla i policija.

Policija je potvrdila za medije da su ranjena dvojica mladića, jedan u predelu butine, a drugi u nožni prst. U naknadnom saopštenju, Radović je danas naveo da su vatrenim oružjem sinoć ranjena lica sa inicijalima A. S. (28) - ranjen u predelu butine i M. N. (26) - u nožni prst.

''Obojica su zbrinuta u KBC-u Kosovska Mitrovica na odeljenju Ortopedije i u stabilnom su stanju'', otkrio je Radović i dodao da osim njih, i P. L. ima povrede noge zadobijene u tuči.

''Zbog toga je pozvano pojačanje službenika policije, jer su sva lica koja su pravila nerede u bolnici bila u alkoholisanom stanju. Uspeli su da to brzo srede, i priveli su pet lica, od kojih su četiri muškarca i jedna devojka'', precizirao je poručnik i dodao da se radi o J.N. (22), L.U. (22), B.R. (26) i B.S (27), ali i devojci A.I. (27).

(Kossev)