Бредли Купер гостујући у понедељак у подкасту "Армцхаир Еxперт" Декса Шепарда говорио је о свом одрастању, оцу, и односу са ћерком коју је добио у марту 2017. године.

Глумац се најпре осврнуо на очинство, али и на родитељску мантру "умро бих за своје дете". Наиме, Купер тврди да му ова изјава уопште није била јасна када је постао отац и да након рођења ћерке није уопште био сигуран да ли је воли.

ФОТО: Профимедиа

 

"Нисам разумео ту фразу - умро бих за своје дете. Првих осам месеци нисам био уопште сигуран да ли волим своје дете. Сећам се да ми је све било супер и кул, нарочито јер сам гледао како се мења. То је моје искуство. Волим да водим рачуна о њој, али да умрем ако ми неко 'налети' са пиштољем? Не", рекао је Купер.

Потом је објаснио како се све мењало како је његово дете расло и да му је била жеља да постане бољи човек, а самим тим и бољи отац детету.

ФОТО: Профимедиа

 

"Искрено, нисам сигуран да бих био жив да нисам постао отац. Дете ме је начило да постоји нешто што је битније од мене самог", објаснио је Бредли.

Изјава да "није волео" ћерку кад се родила је постала тема на Твитеру, али и о Бредлијевом оцу који је стално по кући ишао го.

 

 

"Мој отац је увек ишао го и ја сам се увек туширао заједно са њим", рекао је глумац и објаснио да нема никакав проблем да шета го кућом јер га је отац "научио" да у томе не постоји никакав проблем.