Ћерка Крис Џенер и Роберта Кардашијана добила је с репером Кањеом Вестом ћерке Норт и Шикаго и синове Псалма и Сејнта, а последњи наведени дечак је, као и милиони малишана широм света, опседнут фудбалом.

Фото: Профимедиа

 

Мама га је зато у више наврата водила на утакмице у Европи, упознала га с бројним славним фудбалерима, а сада му је, верују многи, обезбедила још један тренутак за памћење.

Наиме, на мечу између Лос Анђелес Галаксија и Интера из Мајамија Сејнт је изашао на терен држећи за руку Лионела Месија, живу легенду овог спорта, а Ким се одмах похвалила на друштвеним мрежама.

– Он живи свој сан – написала је поносна мама.

 

 

Иако је ово стварно велики тренутак у животу једног 9-годишњака, коментари су махом негативни јер многи верују да је Ким искористила свој утицај, везе и новац да би Сејнт изашао на терен баш с Месијем.

"Доказ да новац може да купи срећу, случај затворен", "Од толико деце, баш је случајно узео за руку дете Ким Кардашијан и Кањеа Веста?", "Уместо да неко дете које нема толико срећан живот добије прилику да се дружи са својим идолом, они су довели Киминог сина", "Колико би добро било да је то неко дете које ово заправо заслужује", "Надам се да овај мали макар уме да шутне лопту"... неки су од коментара.