Bredli Kuper gostujući u ponedeljak u podkastu "Armchair Expert" Deksa Šeparda govorio je o svom odrastanju, ocu, i odnosu sa ćerkom koju je dobio u martu 2017. godine.

Glumac se najpre osvrnuo na očinstvo, ali i na roditeljsku mantru "umro bih za svoje dete". Naime, Kuper tvrdi da mu ova izjava uopšte nije bila jasna kada je postao otac i da nakon rođenja ćerke nije uopšte bio siguran da li je voli.

FOTO: Profimedia

 

"Nisam razumeo tu frazu - umro bih za svoje dete. Prvih osam meseci nisam bio uopšte siguran da li volim svoje dete. Sećam se da mi je sve bilo super i kul, naročito jer sam gledao kako se menja. To je moje iskustvo. Volim da vodim računa o njoj, ali da umrem ako mi neko 'naleti' sa pištoljem? Ne", rekao je Kuper.

Potom je objasnio kako se sve menjalo kako je njegovo dete raslo i da mu je bila želja da postane bolji čovek, a samim tim i bolji otac detetu.

FOTO: Profimedia

 

"Iskreno, nisam siguran da bih bio živ da nisam postao otac. Dete me je načilo da postoji nešto što je bitnije od mene samog", objasnio je Bredli.

Izjava da "nije voleo" ćerku kad se rodila je postala tema na Tviteru, ali i o Bredlijevom ocu koji je stalno po kući išao go.

 

 

"Moj otac je uvek išao go i ja sam se uvek tuširao zajedno sa njim", rekao je glumac i objasnio da nema nikakav problem da šeta go kućom jer ga je otac "naučio" da u tome ne postoji nikakav problem.