Овај, по многима необични, музичар се годинама бавио манекенством и моделингом, а од дванаесте године свира гитару. Мало је познато да је имао и свој бенд “Лем Јем”. Након учешћа у првој сезони такмичења „ИЂ Схоw” и велике популарности добио је прилику да се у другој сезони опроба и као водитељ. Многи су му ставили етикету да је српски Принц и Мајкл Џексон, што му импонује, јер је на њиховој музици одрастао.

Занимљиво је да Џорџи никада није размишљао о Евровизији и никада му није било ни на крај памети да учествује на овом фестивалу. Он се чак није ни пријавио, већ је то учинио његов друг, који га је пре годину дана замолио да му отпева демо верзију једне песме. Он је то учинио, а његов другар га је пријавио и песма и он су ушли у ужи избор.

Иако је по природи тремарош нада се да вечерас она неће бити присутна и да ће се показати у најбољем светлу гледаоцима.

Многе колеге, међу којима је и Зејна, имају речи хвале за овог певача и од њега много очекују. Међутим, има и оних који га оптужују да је његова песма “Луна парк” за Беовизију 2024 плагијат нумере “Никотин”, коју у оригиналу изводи певачица Наташа Беквалац.

- Један твитераш је написао да слуша твоју песму “Луна парк” и да чује: “О, зашто ти нисам ја цигарета без филтера” - питао је водитељ емисије “Покрени се” Ђорђа.

- Постоји један моменат тог круга. Лично знам две-три песме у којима се понавља слична мелодијска фраза, али то законски не обухвата плагијат. Десило се. Ми оно што чујемо морамо и да избацимо. То се некад деси на овакав начин - тада је признао Ћулафић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: