Глумица Тамара Драгичевић и глумац Петар Бенчина годинама спадају међу најбоље регионалне глумце. У њиховим улогама, било филмским или телевизијским, уживали смо безброј пута, и управо због тога с нестрпљењем ишчекујемо свако ново остварење у којем ће се појавити.

Ипак, они су на многим пољима права инспирација, било да је у питању мода или породични живот. Они уживају у једноставном породичном животу који оплемењују деца Сташа и Лазар, уживају у заједничким тренуцима, путовањима...

Фото: АТА имагес

 

Међутим, сада су на ред дошле предивне вести које ће сигурно окренути њихову свакодневицу за 180 степени, али на најлепши могући начин!

Ово ће бити њихово треће дете.

Популарни глумачки пар у браку је од 2016. године, а кћерку Сташу добили су крајем исте године. Три године касније, односно у августу 2019. године, њихова породица постала је богатија за још једног члана – дечака Лазара. 

Дакле, четворочлана породица сада ће постати богатија за петог члана, а ову информацију су вешто сакрили од јавности.

Недавно је Тамара објавила заједничку фотографију с Петром, а он је у коментару написао: "Као да сам трудан!" Чини се да је овим била послата суптилна порука да је ипак његова супруга у другом стању.

(Јоурнал)