Glumica Tamara Dragičević i glumac Petar Benčina godinama spadaju među najbolje regionalne glumce. U njihovim ulogama, bilo filmskim ili televizijskim, uživali smo bezbroj puta, i upravo zbog toga s nestrpljenjem iščekujemo svako novo ostvarenje u kojem će se pojaviti.

Ipak, oni su na mnogim poljima prava inspiracija, bilo da je u pitanju moda ili porodični život. Oni uživaju u jednostavnom porodičnom životu koji oplemenjuju deca Staša i Lazar, uživaju u zajedničkim trenucima, putovanjima...

Foto: ATA images

 

Međutim, sada su na red došle predivne vesti koje će sigurno okrenuti njihovu svakodnevicu za 180 stepeni, ali na najlepši mogući način!

Ovo će biti njihovo treće dete.

Popularni glumački par u braku je od 2016. godine, a kćerku Stašu dobili su krajem iste godine. Tri godine kasnije, odnosno u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana – dečaka Lazara. 

Dakle, četvoročlana porodica sada će postati bogatija za petog člana, a ovu informaciju su vešto sakrili od javnosti.

Nedavno je Tamara objavila zajedničku fotografiju s Petrom, a on je u komentaru napisao: "Kao da sam trudan!" Čini se da je ovim bila poslata suptilna poruka da je ipak njegova supruga u drugom stanju.

(Journal)