ОВАН

Овог месеца ћете се осећати много страственије у свом љубавном животу. Напредак чека вашу постојећу везу. Ако сте слободни, можда ћете осетити да вас неко привлачи. Ово је сјајан тренутак да изразите своја осећања и повежете се са том посебном особом без оклевања. Ваша емоционална веза са партнером или симпатијом ће ојачати.

БИК

Месец љубави донеће стабилност и сигурност у ваше романтичне везе. Постојеће партнерство ће се развијати. Ваша оданост партнеру ће постати јача. Самци могу привући потенцијалне удвараче. Током овог периода, требало би да се усредсредите на развој и јачање поверења. Одвојте време да посветите што више пажње свом партнеру или симпатији.

БЛИЗАНЦИ

У марту, Близанци ће се суочити са неким потешкоћама у личном животу. Проблеми у комуникацији могу довести до неспоразума. Изразите своје мисли и емоције јасно како бисте избегли неспоразуме. Самци који се спремају да уђу у нову везу не би требало да доносе исхитрене одлуке. Одвојте време да схватите колико сте компатибилни са потенцијалним партнером.

Фото: Профимедиа

 

 

РАК

Март ће Раковима донети само позитивне ствари. Зближићете се са партнером и ваша емотивна веза ће ојачати. Самци могу да упознају свог потенцијалног партнера који ће разумети њихове вредности и жеље. Ово је сјајан тренутак да изразите своју рањивост и изградите трајну везу.

ЛАВ 

Лавови ће доживети страст и узбуђење у својим романтичним везама. Зближићете се са партнером и ваша веза ће постати интензивнија. Самци се могу осећати привучени неким новим. Међутим, не заборавите да узмете у обзир потребе свог партнера, одржавајте равнотежу између „узимања“ и „давања“ у вези.

ДЕВИЦА

Овог месеца ћете провести много времена у интроспекцији о свом љубавном животу. Можда ћете морати да извршите нека прилагођавања постојећег односа. Ако сте слободни, требало би да одвојите време за лични раст. Одвојте време да препознате своје потребе у вези.

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА

Овог месеца ћете доживети романтично блаженство. Они у вези уживаће у апсолутној равнотежи. Самци ће упознати особу која ће их освојити својим интелектом. Он или она вас могу одвести у узбудљиву авантуру. Основа ваше привлачности према овој особи биће усредсређена на њихову мудрост, што је управо оно што вам је тренутно потребно.

ШКОРПИЈА

Март ће донети велике промене у вашем личном животу. Ако сте у вези, мораћете да прођете кроз читаву олују емоција. Ове емоције ће вам помоћи да боље разумете своју везу. Ако још увек тражите партнера, звезде вам проричу сусрет са неким ко је веома другачији од вас и који може да изазове ваш начин размишљања. Отворено комуницирајте и не плашите се да будете рањиви пред том особом.

СТРЕЛАЦ

Овог месеца ћете доживети живописне утиске на љубавном пољу. Провешћете много времена са својим партнером, истражујући нова места и то ће ојачати вашу везу и омогуће вам да се боље упознате. Самци могу пронаћи некога посебног из новог окружења. Ово је време када треба да уживате у сваком тренутку са људима до којих вам је стало.

Фото: Профимедиа

 

 

ЈАРАЦ

Ово је месец стабилности и посвећености. Можда планирате да направите корак напред у вашој вези и поделите своје дугорочне планове са својим партнером. Разговарајте о томе и радите заједно на ојачању вашег односа. Фокусирајте се на заједничке циљеве, поверење и посвећеност. Самце може привући неко ко је амбициозан и оријентисан ка остварењу својих циљева.

ВОДОЛИЈА

Овог месеца ћете доживети искорак у самоанализи – схватићете шта заиста желите у свом личном животу. Ваши постојећи односи могу постати јачи ако одлучите да своје закључке примените у пракси. Ако сте слободни, можда ће вас привући неко ко је веома интелигентан и оригиналан.

РИБЕ

Припремите се за месец испуњен емоцијама и открићима. Можете да саосећате са својим партнером са новом снагом, а ваше међусобно разумевање ће постати јаче. Међутим, имајте на уму да свако има личне границе треба да заштити своје и не прелази туђе. Сваки дан одвајајте време за саморефлексију и бригу о себи.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: