Познати астролог Павел Глоба је издвојио три знака Зодијака који ће у марту имати веома добар период, а њихови животи развијаће се у најбољем могућем правцу.

Бик

Бикови ће у марту бити у центру пажње, а први месец пролећа могао би да им донесе унапређење на послу, успех у сфери љубави, пуно инспирације и креативности. Ово ће вам дати нову снагу и енергију, натерати вас да више верујете у себе, а самим тим порадите на новим пројектима и идејама.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчевима ће у марту сва врата бити отворена! Ваш напор и залагање на послу биће примећени, похваљени и запамћени, а односи са породицом и пријатељима ће процветати.

Фото: Профимедиа

 

 

Оно на шта треба да обратите пажњу јесте да пронађете равнотежу између приватног и пословног живота, те да издвојите време само за себе, пише Најжена.

Риба

Реч која ће обележити ваш месец март је избор. Оно што вас дели од напретка у каријери, проналажења партнера или решавања финансијских проблема јесу ваше сопствене одлуке.

Фото: Профимедиа

 

 

Глоба истиче да ће вам март донети праве прилике и одговоре, а све што треба јесте да их искористите! Енергије за остваривање планова вам неће недостајати!

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: