OVAN

Ovog meseca ćete se osećati mnogo strastvenije u svom ljubavnom životu. Napredak čeka vašu postojeću vezu. Ako ste slobodni, možda ćete osetiti da vas neko privlači. Ovo je sjajan trenutak da izrazite svoja osećanja i povežete se sa tom posebnom osobom bez oklevanja. Vaša emocionalna veza sa partnerom ili simpatijom će ojačati.

BIK

Mesec ljubavi doneće stabilnost i sigurnost u vaše romantične veze. Postojeće partnerstvo će se razvijati. Vaša odanost partneru će postati jača. Samci mogu privući potencijalne udvarače. Tokom ovog perioda, trebalo bi da se usredsredite na razvoj i jačanje poverenja. Odvojte vreme da posvetite što više pažnje svom partneru ili simpatiji.

BLIZANCI

U martu, Blizanci će se suočiti sa nekim poteškoćama u ličnom životu. Problemi u komunikaciji mogu dovesti do nesporazuma. Izrazite svoje misli i emocije jasno kako biste izbegli nesporazume. Samci koji se spremaju da uđu u novu vezu ne bi trebalo da donose ishitrene odluke. Odvojte vreme da shvatite koliko ste kompatibilni sa potencijalnim partnerom.

Foto: Profimedia

 

 

RAK

Mart će Rakovima doneti samo pozitivne stvari. Zbližićete se sa partnerom i vaša emotivna veza će ojačati. Samci mogu da upoznaju svog potencijalnog partnera koji će razumeti njihove vrednosti i želje. Ovo je sjajan trenutak da izrazite svoju ranjivost i izgradite trajnu vezu.

LAV 

Lavovi će doživeti strast i uzbuđenje u svojim romantičnim vezama. Zbližićete se sa partnerom i vaša veza će postati intenzivnija. Samci se mogu osećati privučeni nekim novim. Međutim, ne zaboravite da uzmete u obzir potrebe svog partnera, održavajte ravnotežu između „uzimanja“ i „davanja“ u vezi.

DEVICA

Ovog meseca ćete provesti mnogo vremena u introspekciji o svom ljubavnom životu. Možda ćete morati da izvršite neka prilagođavanja postojećeg odnosa. Ako ste slobodni, trebalo bi da odvojite vreme za lični rast. Odvojte vreme da prepoznate svoje potrebe u vezi.

Foto: Profimedia

 

 

VAGA

Ovog meseca ćete doživeti romantično blaženstvo. Oni u vezi uživaće u apsolutnoj ravnoteži. Samci će upoznati osobu koja će ih osvojiti svojim intelektom. On ili ona vas mogu odvesti u uzbudljivu avanturu. Osnova vaše privlačnosti prema ovoj osobi biće usredsređena na njihovu mudrost, što je upravo ono što vam je trenutno potrebno.

ŠKORPIJA

Mart će doneti velike promene u vašem ličnom životu. Ako ste u vezi, moraćete da prođete kroz čitavu oluju emocija. Ove emocije će vam pomoći da bolje razumete svoju vezu. Ako još uvek tražite partnera, zvezde vam proriču susret sa nekim ko je veoma drugačiji od vas i koji može da izazove vaš način razmišljanja. Otvoreno komunicirajte i ne plašite se da budete ranjivi pred tom osobom.

STRELAC

Ovog meseca ćete doživeti živopisne utiske na ljubavnom polju. Provešćete mnogo vremena sa svojim partnerom, istražujući nova mesta i to će ojačati vašu vezu i omoguće vam da se bolje upoznate. Samci mogu pronaći nekoga posebnog iz novog okruženja. Ovo je vreme kada treba da uživate u svakom trenutku sa ljudima do kojih vam je stalo.

Foto: Profimedia

 

 

JARAC

Ovo je mesec stabilnosti i posvećenosti. Možda planirate da napravite korak napred u vašoj vezi i podelite svoje dugoročne planove sa svojim partnerom. Razgovarajte o tome i radite zajedno na ojačanju vašeg odnosa. Fokusirajte se na zajedničke ciljeve, poverenje i posvećenost. Samce može privući neko ko je ambiciozan i orijentisan ka ostvarenju svojih ciljeva.

VODOLIJA

Ovog meseca ćete doživeti iskorak u samoanalizi – shvatićete šta zaista želite u svom ličnom životu. Vaši postojeći odnosi mogu postati jači ako odlučite da svoje zaključke primenite u praksi. Ako ste slobodni, možda će vas privući neko ko je veoma inteligentan i originalan.

RIBE

Pripremite se za mesec ispunjen emocijama i otkrićima. Možete da saosećate sa svojim partnerom sa novom snagom, a vaše međusobno razumevanje će postati jače. Međutim, imajte na umu da svako ima lične granice treba da zaštiti svoje i ne prelazi tuđe. Svaki dan odvajajte vreme za samorefleksiju i brigu o sebi.

(Glossy)

BONUS VIDEO: