Злочин се догодио у месту Бачко Градиште код Бечеја. "Новости" су биле на месту злочина - ово су кућа и двориште у којем се догодио језиви злочин. 

Како причају рођаци несрећне жене, мајке четворо малолетне деце, Сербеза је у Бачко Градиште дошла пре две недеље, а њен невенчани муж јуче по подне.

Између њих је, по причама рођака, дошло до свађе, због новца, јер она, наводно, није желела да му да новац, а онда је Таир извадио нож и убо је у пределу груди. Он јој је замерио што хоће новац да уложи у обнову родитељске куће.

- Када је убодена, звала је помоћ, истрчала је сестра, а Таир је побегао - прича уцвељени Сербезин ујак.

Фото: Љ.П., Друштвене мреже

 

- Он је побегао, звали смо полицију и хитну помоћ, али, нажалост, није јој било спаса.

Осумњиченог је ухапсила полиција из Бечеја, због сумње да је убио невенчану супругу и одређено му је задржавање до 48 сати.

Подсетимо, сумња се да је синоћ Х. Т. у дворишту куће у Бачком Градишту ножем усмртио тридесетогодишњу невенчану супругу. Т. Х. је, затим, како се сумња, покушао да побегне, али га је полиција убрзо пронашла и ухапсила.

Фото: Љ.П.

 

Фото: Љ.П.

 

Одређено му је задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Зрењанину.

Према незваничним сазнањима, осумњичени Т. Х. и жртва С. К. су из Сурчина, а у Бачком Градишту, где се догодио злочин, били су у гостима. Он је у једном тренутку дограбио нож и пресудио невенчаној супрузи.