Zločin se dogodio u mestu Bačko Gradište kod Bečeja. "Novosti" su bile na mestu zločina - ovo su kuća i dvorište u kojem se dogodio jezivi zločin. 

Kako pričaju rođaci nesrećne žene, majke četvoro maloletne dece, Serbeza je u Bačko Gradište došla pre dve nedelje, a njen nevenčani muž juče po podne.

Između njih je, po pričama rođaka, došlo do svađe, zbog novca, jer ona, navodno, nije želela da mu da novac, a onda je Tair izvadio nož i ubo je u predelu grudi. On joj je zamerio što hoće novac da uloži u obnovu roditeljske kuće.

- Kada je ubodena, zvala je pomoć, istrčala je sestra, a Tair je pobegao - priča ucveljeni Serbezin ujak.

Foto: LJ.P., Društvene mreže

 

- On je pobegao, zvali smo policiju i hitnu pomoć, ali, nažalost, nije joj bilo spasa.

Osumnjičenog je uhapsila policija iz Bečeja, zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo, sumnja se da je sinoć H. T. u dvorištu kuće u Bačkom Gradištu nožem usmrtio tridesetogodišnju nevenčanu suprugu. T. H. je, zatim, kako se sumnja, pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila.

Foto: LJ.P.

 

Foto: LJ.P.

 

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni T. H. i žrtva S. K. su iz Surčina, a u Bačkom Gradištu, gde se dogodio zločin, bili su u gostima. On je u jednom trenutku dograbio nož i presudio nevenčanoj supruzi.