Уметница Лена Ковачевић већ годинама је присутна на домаћој јавној сцени као једна од најталентованијих и најлепших жена које стварају музику.

Она ће се представити и на овогодишњој "Песми за Евровизију", а говорила је о томе да је песму посветила својој мајци Нади, која је недавно преминула.

Нада и Душан Ковачевић имали су предивну љубавну причу, деценијама дугу, а један посебан човек био је важан део њиховог живота, толико да су га одабрали да крсти њихову ћерку.

Фото: Дарко Дозет

 

 

Наиме, кум Лене Ковачевић јесте великан домаће глумачке сцене и човек кога смо обожавали у бројним улогама, а и данас важи за једног од бардова српског глумишта.

Реч је о Бори Тодоровићу, а сама Лена је много пута делила њихове заједничке фотографије и успомене и истицала да не пролази дан након његове смрти да га не помену.

Фото: Предраг Митић

 

 

- Ти си толико посебан, толико недостижан, да ми се дешавало да људи не верују да си мој Кум. Јесте...као...Бора ти је кум. Замисли..... онда упаднеш на мој рођендан са букетом цвећа и направиш атмосферу да ја од среће горим и на свакој слици поред тебе стојим као да се срећемо први пут и ти говориш најбоље форе икада. И тако од првог дана. Недостајеш нам..сваког дана, написала је Лена једном приликом.

Она је својевремено на Инстаграму поделила и детаље и успомене са свог крштења.

- Манастир Враћевшница из 15. века. Крштење. Пријатељи, кумови.

Свирка до зоре. Другачије није могло. Мама је направила фотографије које ме и данас подсецају на наш дан, на велику љубав коју имамо и данас. Прошло је 7 година и не постоји дан да ниси са нама и да те не споменемо... Бора би направио фору, написала је Лена.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: