У широком луку избегавала је Гордана Костић експонирање у јавности, због чега у јавности донедавно није постојала нити једна једина њена фотографија.

Мајка Вука Костића повучена је жена, скромна, с друге стране врло снажна и прави ослонац синовима Нестору и Вуку, који у интервјуима врло често воли да нагласи важност мајчине фигуре у свом животу.

Да му је мајка изузетно важна Костић потврдио објавом њене фотографије на "Инстаграм" профилу.

 

 

Слика је додуше врло стара и сведочи неком лепом прошлом времену из детињства глумца.

Мајка Вука Костића 2001. године постала је удовица. Наиме, њен супруг, а Вуков отац Михајло Костић Пљака преминуо је у 68. години живота, због чега се Гордана у потпуности окренула својим наследницима. Фокусирала се на синове и њихове жеље, а није тајна да им је обојици била највећа подршка на њиховим професионалним путевима.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Вук је кренуо очевим стопама. Заволео је глуму, спорт и лов и поносан је што је у Пљаки имао квалитетног узора.

- Брат и ја смо поред Пљаке заволели спорт и лов. Нико није могао да ме смири, па ме је отац одвео у школу глуме како би се негде свртео на једном месту и чуо нешто паметно. Заинтересовало ме све то... глума, књиге... Доста времена сам проводио међу очевим пријатељима глумцима, нарочито са Драганом Николићем, али сви су мислили да ћу постати неки спортиста - изјавио је Вук раније, не смањујући притом утицај мајке на своје одрастање.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: