Umetnica Lena Kovačević već godinama je prisutna na domaćoj javnoj sceni kao jedna od najtalentovanijih i najlepših žena koje stvaraju muziku.

Ona će se predstaviti i na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", a govorila je o tome da je pesmu posvetila svojoj majci Nadi, koja je nedavno preminula.

Nada i Dušan Kovačević imali su predivnu ljubavnu priču, decenijama dugu, a jedan poseban čovek bio je važan deo njihovog života, toliko da su ga odabrali da krsti njihovu ćerku.

Foto: Darko Dozet

 

 

Naime, kum Lene Kovačević jeste velikan domaće glumačke scene i čovek koga smo obožavali u brojnim ulogama, a i danas važi za jednog od bardova srpskog glumišta.

Reč je o Bori Todoroviću, a sama Lena je mnogo puta delila njihove zajedničke fotografije i uspomene i isticala da ne prolazi dan nakon njegove smrti da ga ne pomenu.

Foto: Predrag Mitić

 

 

- Ti si toliko poseban, toliko nedostižan, da mi se dešavalo da ljudi ne veruju da si moj Kum. Jeste...kao...Bora ti je kum. Zamisli..... onda upadneš na moj rođendan sa buketom cveća i napraviš atmosferu da ja od sreće gorim i na svakoj slici pored tebe stojim kao da se srećemo prvi put i ti govoriš najbolje fore ikada. I tako od prvog dana. Nedostaješ nam..svakog dana, napisala je Lena jednom prilikom.

Ona je svojevremeno na Instagramu podelila i detalje i uspomene sa svog krštenja.

- Manastir Vraćevšnica iz 15. veka. Krštenje. Prijatelji, kumovi.

Svirka do zore. Drugačije nije moglo. Mama je napravila fotografije koje me i danas podsecaju na naš dan, na veliku ljubav koju imamo i danas. Prošlo je 7 godina i ne postoji dan da nisi sa nama i da te ne spomenemo... Bora bi napravio foru, napisala je Lena.

(Glossy)

BONUS VIDEO: