Професор Медицинског факултета у Нишу, др Душан Милисављевић, поделио је на Фејсбуку фотографију индекса као и новац који је затекао.

- Јануарско-фебруарски испитни рок. Утисак су ми пар индекса и новчанице од 10 динара и 10 денара у индексу. Кажу, то је за срећу да добију десетке.

Професор жели свима срећу али за полагање испита је потребно озбиљно учење а не сујеверје - написао је он на Фејсбуку уз фотографију индекса.

У коментарима су се сви сложили да је потребно знање пре сујеверја, али је било и оних који кажу да то није нитша страшно.

"Браво професоре. Учење и знање је потребно, а не сујеверје... Страшно је да млади људи буду сујеверни", "Ако им то подиже самопоуздање, нека. То је као са овима верујућим, што је вера слабија крстови су већи. Када си утемељен у знању не требају ти помагала", "Али "срећна хемијска" никада није на одмет. На памет ми није падало да кренем на испит без оне коју сам користила на претходном", "А претходно мама проспе воду студенту,за срећу", само су неки од коментара испод ове објаве.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: