Поједине странице на друштвеним мрежама специјализоване за одбојку редовно објављују фотографије Барбаре Ђапић, атрактивне 27-годишње Далматинке.

Тако се недавно појавила фотографија Хрватице у бикинију која је залудела поједине Италијане који нису штедели комплименте на рачун прелепе Барбаре.

"Прелепа", "Права богиња", само су неки од коментара на две фотографије одбојкашице која игра на позицији примача.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAN PAGE (@volley_beauty_)

Посебну пажњу је привукла сензуална тетоважа којом је Хрватица украсила бедро. Једну је додала и тик изнад ножног зглоба.

Иначе, Ђапић је поприлично активна на друштвеним мрежама, тако је на Инстаграму прати више од 300.000 пратилаца где редовно објављује фотографије.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ђапић, која је висока 193 цм је стандардна репрезентативка Хрватске, а од ове сезоне наступа за швајцарску екипу "ВЦ Канти Шафхаузен".

За њу је то друго искуство у Швајцарској пошто је раније играла у екипи НУЦ-а где оставила одличан дојам па су у Шафхаузену одлучили да је ангажују.

Она већ дуги низ година игра у иностранству. Раније је наступала у Италији, Чешкој, Мађарској, а једно време је била и у САД-у.

 

 

 

 

Када је у питању приватни живот, Хрватица углавном објављује фотографије са својим пријатељицама, па није познато да ли је у вези или не.

БОНУС ВИДЕО:

(Спортал)