Популарна Џеј-Џеј је по завршетку каријере сву пажњу посветила породици. У априлу 2021. године је на свет донела ћеркицу Уну из брака са угледним доктором Бранком Бараћем.

Прошло је дуго времена а да се Јелена на било који начин појави у јавности. Све док њен пријатељ Иван Зечевић, који живи и ради у Дубаију, није објавио заједничку фотографију.

Јелена је последње објаве на својим друштвеним мрежама имала управо из Дубаија, и то из средине 2020. године, па је било интересантно видети како данас изгледа.

 

 

Оно што се може видети јесте свакако да и даље држи до свог изгледа и стила облачења.

Подсетимо, Јелена Јанковић је бивша српска тенисерка и некадашњи број 1 на WTA листи - на прво место доспела je 2008. године.  Заједно с Британцем Џејмијем Маријем, братом Ендија Марија, освојила је Вимблдон 2007. у конкуренцији мешовитих парова.

Играчица је са највише остварених победа у репрезентацији Србије, са којом је дошла до финала Фед купа 2012. године. На јубиларном 50. мечу у дресу репрезентације, испред Тениског савеза Србије додељена јој је награда Круна за најуспешнију тенисерку у репрезентацији.

На Дану државности Србије 2017. године, додељен јој је Орден Карађорђеве звезде.

Фото: Профимедиа

 

Мада у својој каријери није освојила ниједан Гренд слем турнир у синглу, позната је као једна од најконстантнијих играчица, јер је међу најбољих 10 на WTA листи непрестано била више од четири године. Једна је од само три тенисерке које су биле број 1 и у јуниорској и у сениорској конкуренцији, као и једна од седам које су победиле обе сестре Вилијамс, Венус и Серену на истом турниру. На врхунцу своје каријере, у периоду 2007-2011, била је једна од ретких тенисерки која је имала позитиван однос победа и пораза против обе сестре Вилијамс. Поред сестара Вилијамс једина је активна тенисерка са преко 600 победа.

Највише (8) пута је завршавала сезону као најбоља српска тенисерка.

Фото: Профимедиа

 

БОНУС ВИДЕО:

(Курир спорт)