С обзиром на то да је њена колекција “Нар” прошле године на једној од најпрестижнијих светских модних манифестација остварила изузетан успех, српска креаторка је решила да се и ове године појави у Паризу. Овога пута представиће колекцију "Posh Intelligence" у чувеној галерији Бурбон 2. марта.

Фото: Андреја Дамњановић

 

Бројне значајне личности како из Француске, тако и из Србије најавиле су свој долазак на ревију коју ће отворити светски познати инфлуенсер и модел из Њујорка Елтон Илијарни. Њега на друштвеној мрежи Инстаграм прати више од 12 милиона људи и изузетно је утицајан.

Фото: Принтскрин Инстаграм/suzanapericofficial

 

Сузана Перић је са својим тимом претходних месеци вредно радила на колекцији која се креће у магичном контрасту црног и белог оживљавајући универзалну вредност вечне класике. Кроз моделе романтичног кроја улазимо у простор женске бајке и храброг нео романтизма. Кроз хаљине флуидне форме и одела строгог и провокативног кроја цењена дизајнерка нам овога пута прича причу о жени која сме, може, жели и уме. То је модна сторија о интелигенцији и смелости жене новог доба. Провокатовност у неочекиваном дизајнерским захватима сигнализира да ће доба које долази припадати женама отвореног ума, снажне воље и неприкривене женствености. Ово је дрски модни изазов првог реда.

Фото: Курир

 

Иначе, ревија у Паризу ће бити седма на којој је Сузана Перић представила своје моделе за само годину дана, а очекује се да ће наставити да ниже успехе.

- Пресрећна сам и почаствована што ћу се још једном срести са париском публиком. То је велика одговорност и креативни изазов за дизајнера јер Париз јесте једна од светских престоница моде. Тако захтевна публика вас подстиче да превазиђете себе - поручује успесна дизајнерка пред одлазак у Француску на Paris Fashion Week.

 

(КУРИР)

БОНУС ВИДЕО:

ЗНАЊЕ И ОБРАЗОВАЊЕ ВАМ НИКО НЕ МОЖЕ ОДУЗЕТИ | "Новости" интервју | Неда Украден