Иза себе је оставио испричане и оне неиспричане приче са Дорћола, где је и дан данас смештен кутак за животиње о коме је бринуо све до смрти, пуних 28 година.

Из два брака Вук је добио четворо деце. Са Анђелком Бојовић отац је Луке Бојовића, убијеног Николе и Марије, а у другом браку, са новинарком Весном Радовић, има ћерку Машу која је израсла у ванвремеску лепотицу.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Маша Радовић, ћерка Вука Бојовића, данас је дипломирани позоришни редитељ, новинар редакције Спутњик Србија, аутор и водитељ емисије “Маша и …”.

Са својим пратиоцима неретко подели фотографије усликане током неког од њених интервјуа.

Маша је најмлађе дете покојног Вука Бојовића, иако одраста без очеве љубави Маша је успела са себи раскрчи пут ка успеху.

 

 

Осим успешне каријере, судећи по њеним објавама на друштвеним мрежама, посвећена је себи, воли да путује и често воли да проводи време са пријатељима, а једно је сигурно - од оца је наследила велику љубав према животињама.

Подсетимо, живот Вука Бојовића обележила је највећа трагедија. Његов млађи син Никола убијен је у атентату 28. априла 2013. године, нешто више од годину дана раније пре очеве смрти. 

 

 

У то време млађи Никола старао се о болесном оцу Вуку и кренуо је у продавницу, а на путу до тамо чекали су га нападачи. 

На сахрани Вук је замолио великог породичног пријатеља, Џеја, да испуни жељу преминулог сина и отпева песму "Недеља". Певач је услишио жељу и једва скупи снаге да пусти глас, док су се присутни већ при првим стиховима расплакали.

БОНУС ВИДЕО: