Наравно, сањати неку особу која Вам је драга, а која је преминула у стварном животу, може бити одраз Ваших осећања у вези те особе.

Једноставно, још увек Вам недостаје и тешко се носите са њеном смрћу, не успевате да је преболите.

Фото: Профимедиа

 

 

Сањати покојну мајку

Сањати покојну мајку уколико тренутно пролазите кроз тежак животни период знак је да Вам је потребна помоћ. Природно је да се за то ослањате на своју мајку. Њена појава у сну Вас смирује и поручује да ће све проћи добро. Добићете помоћ која Вам је потребна и успећете да се решите проблема.

Уколико је у сну Ваша мајка тражила помоћ, то је знак да ћете сами морати да се борите са својим проблемима. Помоћ не очекујте, јер је нећете добити.

Чак би и чланови породице могли да Вас одбију уколико се ослањате на њих за помоћ. Верујте у себе и своје способности, то ће бити довољно да превазиђете потешкоће. Ово ће Вам помоћи да научите да будете самосталнији и да се не ослањате на непоуздане људе.

Сањати мртвака генерално је лош знак. Сањати своју мртву мајку такође. Овакав сан упозорава на могуће препреке у наредном периоду. Међутим, са њима ћете лако изаћи на крај.

Уколико је Ваша мајка жива, а сањали сте да умире или да је мртва, то има јако лоше значење.

Поново Вам указује на могуће потешкоће у наредном периоду, углавном у вези активности које планирате да започнете. Могуће је и да ћете претрпети губитке и разочарења.

Фото: Профимедиа

 

 

Сањати покојног оца

Сањати покојног оца може значити да осећате као да су неке ствари између Вас остале нерешене или недовршене када је он умро. Можда жалите због нечега што нисте радили док сте имали прилику.

Прошлост не можете да вратите, према томе, потребно је да нађете начин како да се носите с њом и са свим проблемима у вези ње. Морате да прихватите да су питања која постављате себи само терет. Не можете добити одговор на њих или решити проблеме који су остали.

Морате наћи начин да прихватите смрт свог оца како бисте могли да наставите даље са својим животом.

Уколико не можете сами да се изборите са овим губитком, потражите помоћ неке блиске особе или стручњака. Научите како да опростите оцу и себи.