Маме и тате се труде да својим малишанима за вртић спакују све што је потребно. Понекад у томе и погреше, барем ако је судећи према речима бивше медицинске сестре из вртића, која је недавно открила зашто није паметно да малишани носе играчке са собом.

Међутим, изгледа да родитељи греше и у томе како облаче дете, па је васпитачица Сара Анђела на ТикТоку одлучила да им на то укаже.

"Молим вас, престаните да шаљете децу у вртић у овим стварима", насловила је она видео, а затим објаснила у чему је проблем.

Прва ствар која јој смета је то што родитељи малишанима облаче панталоне на трегере. Разлог зашто јој то смета јер је тешко скинути их, па им отежава посао мењања пелена уколико их дете још увек носи.

"Предуго траје да их скинемо", каже Сара у видеу, али додаје да су ове панталоне проблеми за децу, која често не умеју сама да их откопчају, па им је потребна помоћ када иду у тоалет.

Још једна ствар коју ова васпитачица не воли је то што родитељи шаљу децу у вртићу чарапицама које немају гуму одоздо, па се малишани често поклизају и падну, што би могло да има и последице.

"Ове чарапе су узрок бројних падова", упозорила је Сара.

Млада васпитачица истакла је да не воли ни када маме и тате децу пошаљу у вртић у белој одећи или у неком "посебном аутфиту", скупоценој одећи. Разлог за то је, истиче она, што се деца лако испрљају док се играју.

Њен видео је привукао доста пажње – прегледало га је више од милион и по људи, а има и више стотина коментара.

"Не подносим када их пошаљу у фармеркама. Не могу да откопчају дугме када желе да иду у тоалет", додао је неко у коментарима.

"Никада нећу разумети зашто тако малу децу пошаљу у вртић у белој одећи јер када дођу да их узму из вртића, то више није бела одећа и онда се жале како им је дете прљаво", сложили су се у коментарима.

(Yумама)

БОНУС ВИДЕО: