Међутим, осим тога, недавно је одлучила да посети и њеног пластичног хирурга у Турској, а наводно му је чак рекла и да је "пријатељица Ане Кораћ која га је препоручила".


Маја је уложила скоро 30.000 евра у разноразне естетске интервенције да би изгледала што боље, али није желела да се заустави.

Фото: Инстаграм принтскрин/majaamarinkovic

 

"Када је схватила да лекар код којег иде није урадио оно због чега је дошла, Маја је почела да се распитује код ког пластичног хирурга одлази Ана. Када је сазнала да је у питању доктор из Турске, одмах се бацила на посао. Обратила му се путем Инстаграма, а када није добила одговор, послала је имејл. Неколико дана касније добила је одговор и консултације су биле заказане. Међутим, тада је настао прави хаос", рекао је извор и додао:

"Ану Кораћ контактирао је хирург у жељи да јој захвали што је дала препоруку својој пријатељици из Србије и поручио јој да ће се максимално потрудити. Кораћева је била у шоку јер није знала о чему се ради, а онда су кроз разговор схватили да се Маја Маринковић позвала на њу и рекла да јој је њена супарница заправо јако блиска другарица. Ана је била шокирана овом причом и рекла је доктору да Маја на све могуће начине жели да постане она и да јој откаже консултације. Рекла му је да никада више неће доћи у Истанбул ако прихвати да оперише Маринковићеву".

Фото: Инстаграм принтскрин/hvala_plasticaru, Фото: Инстаграм принтскрин/ana_korac

 

С обзиром на то да је овај хирург веома угледан и да му је Ана једна од првих клијенткиња с ових простора, одлучио је да откаже договор с Маринковићевом.

"Маји је рекао да има превише заказаних термина, те да ће нажалост морати да откаже њен долазак. Она је тада полудела, али је ипак остала достојанствена и захвалила му се. Никада није сазнала да јој је заправо Ана ставила рампу на одлазак у Истанбул".

(Ријалити)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".