Таки се осврнуо на однос његове ћерке и Филипа Цара који је изазвао бурне ракције након што је Филип оставио Далилу због Маје.

- Филип је добар момак, по мом мишљену. Несташан је мало тамо у "Задрузи", али у принципу мислим да је добар дечко. Ми знамо да је Маја била и ван "Задруге" у вези са Филипом, слала му је поклоне, он је ушао као заузет момак. Видели смо све шта се десило, али то је било кратког даха, кад је Маја ушла настао је мук! Она јесте била љута на њега, али прорадио је неки адреналин у њој, Маја њега искрено воли и заљубљена је у њега - рекао је Таки.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Таки се осврнуо и на Мајин однос са Марком Јањушевићем Јањушем, којег прво није хтео да коментарише.

- Ко је то?! Је л' он у "Задрузи"? А, знам. Мислим да је на ту причу стављена тачка, после свих немилих догађаја који су се догодили, и ова прича око трдуноће, мислим да је свему томе дошао крај. Раздвојили су им се путеви, морају да буду под истим кровом, али мислим да је најбоље да нису зајендо, и за њу и за њега - искрен је Мајин отац.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Он мисли да ће веза Филипа и Маје бити скандалозна, али да подржва своју ћерку.

- Биће ту скандала! Она је на свој начин пргава, он на свој, биће то бурна веза - запажа Мајин отац, па наставља:

- Ово је тек почетак, затишје пред буру, али не бих волео да се десе сцене као прошле сезоне које је имала са Јањушем, желим да све прође у најбољем реду. Мислим да се Филипу на неки начин допала Далила, али он је дечко који воли изазове, али мислим да је преломио кад је видео Мају на вратима, видели сте и сами каква је ушла, сва у белом. Ја лично нисам никад упознао Филипа, али знам да су били по недељу-две у том етном селу - признаје Таки, који открива да се чуо са Бруном, Царевим најбољим другом и да они подржавају везу са Мајом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Маринковић се дотакао и односа Дејана и Далиле Драгојевић, као и свађе коју је Маја имала са Далилом.

- Мислим да ту нема помирења, дуг је то период, али како је кренуло, неће ту бити ничега. Пале су многе тешке речи, не подржавам то што је Филип изрекао Далили, требало је то да реше пре Мајиног уласка, али то се све десило у пет сати, Маја је све то раскринкала. Показала се одмах, то је та Маја Маринковић. Шоумен је, ријалити не може без ње, призивали су је и направилиа је одмах хаос, као што се и очекивало - прича Таки, па додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Пажљиво сам гледао, већина је рекла да је Маја добар човек, нема разлгоа да се качи за неког прва, али одмах је ставила Далили до знања да са њом нема играња. Не би она била са Филипом да није у питању велика љубав. Маји не може нико да командује, она је непредвидива - закључује отац Маје Маринковић у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".