Мирка која је годинама уназад у срећној заједници са фудбалером Вујадином Савићем и са којим има четворо деце врло ретко износи детаље из приватног живота и своју бајку живи далеко од очију јавности.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, свима је познато да ова пожртвована мајка и супруга усклађује професионалне и приватне обавезе, а оно што је мање познато јесте њен љубавни живот пре Вујадина.

Наиме, лепа глумица након свог пунолетства отпочела је романсу са Лазарем Космајцем са којим се упознала у приватној средњој школи коју су обоје похађали, писао је "Стори".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Пар је неколико месеци био у турбулентној вези да би потом свако кренуо својим путем, а Мирка је убрзо након тога срела Вујадина и са њим засновала породицу.

Иако о интимним детаљима ретко прича, њена младалачка љубав подстакла је многе наслове, а Мирка која није демантовала гласине ставила је јасно до знања да се у прошлост не враћа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Увек радо одговарам на питања која се тичу мог посла и она која су у вези са супругом и децом. Међутим, не желим да причам о нечему што је део моје прошлости и што се дешавало у средњој школи. Није да избегавам да причам о томе јер сам посебна, већ је то тотално дегутантно - рекла је глумица на питање о Лазару, а пренео је "Стори".

БОНУС ВИДЕО: