O ljubavi kantautorke i njenog izabranika svi su tih godina pričali. O tome koliko ga je volela, najbolje svedoči činjenica da je prošla kroz nekoliko operacija i čak više vantelesnih oplodnji ne bi li mu rodila dete.

Foto: ATA images

 

 

Mezimica Sara stigla je kao kruna odnosa koji je zbog velikih izazova, nažalost, krenuo lagano da puca, dok na kraju nije došlo i do kraha braka.

Razvod Ivana i Aleksandar, međutim, nisu doživeli kao ratno stanje u porodici, naprotiv, miroljubivo su pristupili svemu što je usledilo, najpre zbog svoje naslednice, a poslednjih nekoliko godina od pop dive se može čuti kako joj je bivši suprug sada najbolji drug.

Ako je tako, ne sumnjamo da je pevačica prva saznala kada je  Aleksandar našao novu devojku i otpočeo zajednički život sa njom.

Informacija da se po drugi put oženio muž Ivane Peters očekivala se svakog trena, a pre par dana to se i dogodilo.

Tata prelepe Sare na ludi kamen stao je sa dugogodišnjom devojkom Jovanom, koja je od njene mame mlađa čak dve decenije.

Mlada i mladoženja nisu želeli veliko venčanje i svadbeno veselje, već su sklapanje braka obeležili ručkom za najbliže prijatelje i porodicu.

- Aleksandar i Jovana uplovili su u romansu godinama nakon što se razveo od pevačice. NJihova veza počela je u tajnosti, s obzirom na ogromnu razliku u godinama, ali su s vremenom dokazali da se vole i da im godine ne predstavljaju problem - rekao je svojevremeno izvor blizak paru, pa bliže pojasnio situaciju koja je usledila: 

- Malo–pomalo, Jovanina porodica je prihvatila tu vezu, a Aleksandar je Ivanu uputio u to da je u ozbiljnoj vezi. Nakon višegodišnje ljubavi odlučili su da je vreme za venčanje i organizovali su ga u krugu najbližih.

Po priči istog izvora, Aleksandar je Jovanu ubacio u poslove, pomogao joj je da završi školovanje u inostranstvu i postavio je da vodi jednu od njegovih firmi.

Foto: V. Danilov

 

 

S obzirom na uspešnost na oba polja, ne sumnja se da bivši muž Ivane Peters i njegova nova žena žive svoju bajku, ista situacija je i sa pevačicom koja očigledno ni trunku ljubomore nema u sebi.

Naprotiv, posvetila se Sarinom odgoju, ali i radu sa kandidatima u okviru takmičenja „Zvezde Granda”.

(Kurir/Blic)

BONUS VIDEO: