Гоца Тржан је са Радомиром Рашом Новаковић десет година у складном браку, а мало ко зна да њен супруг има старијег брата који се никада не појављује у јавности.

Зоран је две године старији од свог брата бубњара, али није у музичким водама, већ је лекар и ради у једном новосадском Дому здравља.

Иначе, Гоца и Раша ускоро прослављају деценију брака, а на питање где се први пут пољубила са Рашом Гоца каже:

- Први пут сам се пољубила у кући. Он је мене мувао, мувао, мувао и ја сам била у фазону ајде бре мали не ложи се, јер је имао те неке дечије наивне форе, не знам да ли је то наивно кад ти дечко од 23 године каже да се заљубио и да је поспремио све рибе, у том тренутку их је имао седам, све их је избрисао из телефона рекао је л' хоћеш да видиш, не ложи се немој да ме малтретираш. Он је имао тада 23 а ја 37, ја сам оно тек разведена и имам дете од 4 године, не интересује ме уопште веза, не, каже: "Па шта ако имаш дете, па сви смо нечије дете, ако волим тебе морам да волим и твоје дете". И онда је он тако те форе просипао ја сам била, аха, међутим како да ти кажем, то је мене баш лепо одрадило, мој его и ја нисам мислила да ћемо ми икада имати нешто озбиљније од се**а, изрекла сам ту реч на телевизији, срам ме било али да, ја сам желела авантуру, желела сам да ми неко нахрани его, желела сам, била сам рањена, била сам тужна, била сам очајна, нисам имала поверења у људе, у мушкарце нарочито и он је дошао и све то поспремио на један волшебан начин. Пре свега тиме што је био толико наивно искрени толико аутентичан као мушкарац, није се уопште играо такмичења у томе који ће бити бољи и јачи, са мном био је свестан тога да сам у том тренутку ја јача и боља у свему и схватио је да може пуно да научи, а сада у овом тренутку већ више нисам ни боља ни јача, сад смо егал - каже искрено је рекла Гоца гостујући у емисији "Балканском улицом".

О томе како су се Раша и Лена упознали Гоца је такође открила у емисији.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/KONTRA SHOW/АТА имагес

 

 

- Лена дуго није знала да ја имам дечка, рецимо сигурно годину и 2-3 месеца уопште није имала појма да ја имам некога али она је њих познавала, бенд је познавала и то је то, е онда смо једном њу водили заједно, било је лето и водили смо је у аквапарк онај у Бачком Петровцу, ми смо се ту понашали као другари, он се с њом игра, он је њу учио да плива и то је било супер. Други пут смо изашли у аквапарк у Аранђеловцу, е ту смо се нас двоје већ држали за руке љубили се, не много, да видимо како ће она да реагује и она је била овако, кад се нас двоје ухватимо за руке онда она дође да се ушљака између нас. Е, онда смо ишли заједно, онда смо почели да излазимо заједно на ручак у биоскоп и онда је она њега позвала да преспава код нас, она га је позвала, никад ја то у животу, она је рекла: "А што ти сад идеш, што ти не би остао да спаваш са нама код куће" и тако је то почело, а касније га је она позвала да остане да живи са нама. Али стварно је тако било, касније је он њу питао да ли сме да ме запроси и онда је са њом ишао да бира прстен за мене и онда је она мене звала да дођем код ње у собу да ми Раша нешто каже, да ми да, ја сам мислила да су ми купили поклон за Нову годину а он ме је запросио.

Фото: В. Данилов

 

 

- Пошто смо имали тај разговор ове малограђанске, бракови то, нисмо ми за то, а онда ме питао, кажем: "Зашто?", а он: "Па не, мислим, јел' хоћеш?", "Ма хоћу бре", кажем: "Лепо од тебе, али откуд то". И сад смо, ево јуче смо баш нешто путовали ја му кажем: "Слушај, за две године нам је десет година брака ја ћу опет да се удам, да знаш", знаш како нам је била лепа свадба, што нам је било забавно, било нам је супер, ја сам рекла: "Види, ја хоћу опет да носим неку венчаницу и хоћу опет да се удам, немам намеру да мењам женика, ја бих те замолила..." он каже: "Ништа, морамо да скупљамо паре". Следеће године је мој 50. рођендан, за две године нам је десет године брака и Ленин осамнаести значи, види, само кеширање, има да радимо као мутави, да скупимо лову за то - каже са осмехом Гоца.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: